AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan el sallamak

Kahve falında camdan el sallamak

Kahve falında camdan el sallamak eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, bir sınavdan geçileceğine delalet eder.

Kahve falında camdan el sallamak gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında camdan el sallamak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin el salladığını görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüse el sallamak doğruluğu bulacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birine el sallamak insanların hayır dualarının alınacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliye el sallamak hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında arabadan el sallamak çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine alamet eder.

Kahve falında el sallamak akıl vereceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gemiden el sallamak hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir