AnaSayfa / Genel / Kahve falında el öpmek öptürmek

Kahve falında el öpmek öptürmek

Kahve falında el öpmek öptürmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, çok yükseleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, sorunlarından kurtulacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el öpmek öptürmek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin birinin elini öpmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinin öpmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, bolluk içinde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ellerini öpmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında ölen babasının elini öpmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin el öpmek yersiz yere suçlanacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına delalet eder.

Kahve falında eniştenin elini öpmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir el öpmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir