AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini öpmek

Kahve falında ellerini öpmek

Kahve falında ellerini öpmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ellerini öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda çevrenizdeki kişilere ne yapmak istediğinizi veya nasıl yapmak istediğinizi anlatırken güç anlar yaşanıyor olabilir.

Kahve falında tanıdığının elini öpmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adam eli öpmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir zatın elini öpmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş bir akrabanın elini öpmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında cenazede el öpmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeyhin elini öpmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek giden birinin geri döneceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir