AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birinin elini öpmek

Kahve falında sevdiğin birinin elini öpmek

Kahve falında sevdiğin birinin elini öpmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Israrla ilerleme kaydetmeyen veya inatçı durum ya da kişilerde hareketlilik başlayabilir.

Kahve falında sevdiğin kızın elini öpmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin annesinin elini öpmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin elini öpmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini öpmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kızın elini öpmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği birinin elini öpmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişinin elini öpmek kazancın katbekat arttırılacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin birinin elini öpmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir