AnaSayfa / Genel / Kahve falında eniştenin elini öpmek

Kahve falında eniştenin elini öpmek

Kahve falında eniştenin elini öpmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, sorumluluk alacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eniştenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin için en iyisini yapacağına güvenemezsiniz.

Kahve falında eniştenin elini öpmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında enişte öpmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine inanılır.

Kahve falında enişteyi öpmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında teyze ve enişte görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında ablasını ve eniştesini görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında eniştesiyle evlendiğini görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında eniştesini ölmüş görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında enişte ve abla görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir