AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir el öpmek

Kahve falında bir el öpmek

Kahve falında bir el öpmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, sağlığının da bozulacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında bir el öpmek gördüyseniz:

  • Bir birlik hakkında yanlış güç kullanıyorsunuz.

Kahve falında kaynana eli öpmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında birçok birinin elini öpmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin elini öpmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrabaların elini öpmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mübarek birinin elini öpmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüşün elini öpmek çok mutsuz olacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine yorulur.

Kahve falında ölen akrabanın elini öpmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına tabir olunur.

Kahve falında öğretmen eli öpmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir