AnaSayfa / Genel / Kahve falında lambayı açmak

Kahve falında lambayı açmak

Kahve falında lambayı açmak yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında lambayı açmak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri ilginç maceraları destekleyebilir.

Kahve falında lambayı açmak artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine işarettir.

Kahve falında gece lambası almak büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba lambası görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde lamba görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lamba söndürmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında lüks lambası görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Kahve falında sarı lamba görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan lambalar görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, attığı adımların boşa çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir