AnaSayfa / Genel / Kahve falında el kremi görmek

Kahve falında el kremi görmek

Kahve falında el kremi görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, onlarla arasının açılacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el kremi gördüyseniz:

  • Gerekli tüm istihbaratı toplayıp, planlarınıza zararı olmayacak çözümler üretmeniz gerekebilir.

Kahve falında el krem görmek sahip olduğu nimetin artacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında ele krem sürmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el kremi görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine delalettir.

Kahve falında eline krem sürmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, borcunun çok olacağına tabir olunur.

Kahve falında ellerine krem sürmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında eline krem sürdüğünü görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellere krem sürmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında el kremi sürmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, çok yoğun çalışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir