AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına koymak

Kahve falında kına koymak

Kahve falında kına koymak hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kına koymak gördüyseniz:

  • Atacağınız her adımı iyi hesaplayın, tedirginlik hissedebilirsiniz.

Kahve falında saça kına koymak rahatlığa erileceğine, çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kına koymak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı öpüp başına koymak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poşete toprak koymak mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet eder.

Kahve falında para alıp cebine koymak arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına delalet eder.

Kahve falında elini beline koymak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına tabir olunur.

Kahve falında bal koymak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına yorulur.

Kahve falında arabaya odun koymak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir