AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini koklamak

Kahve falında eşini koklamak

Kahve falında eşini koklamak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kazancın sürekli artacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, kendisini mutsuz edeceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine işaret eder.

Kahve falında eşini koklamak gördüyseniz:

  • Verilecek sözler veya yapılacak anlaşmalar daha iyi bir geleceğin habercisi olabilir.

Kahve falında eşini koklamak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü koklamak her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çilek koklamak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akasya çiçeği koklamak uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında kolonya koklamak çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, gözyaşının kuruyacağına delalettir.

Kahve falında yasemin koklamak esenlik bulacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi kokladığını görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına delalettir.

Kahve falında hanımeli çiçeği koklamak bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir