AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık çekmece görmek

Kahve falında açık çekmece görmek

Kahve falında açık çekmece görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık çekmece gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki zayıf tarafları göstermek isteyebilir.

Kahve falında açık çekmece görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında çekmece kapatmak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında çekmecede fare görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çekmece toplamak ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında çekmecede yılan görmek zenginliğe, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında çekmecede kağıt para görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz çekmece görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında çekmecede anahtar görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir