AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekmecede yılan görmek

Kahve falında çekmecede yılan görmek

Kahve falında çekmecede yılan görmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine yorulur.

Kahve falında çekmecede yılan gördüyseniz:

  • Her ne yapıyorsanız, yaptıklarınıza değmesi gerektiğini unutmayın.

Kahve falında çekmecede yılan görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına işaret eder.

Kahve falında çekmeceli dolap görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çekmece kapatmak kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mutfak çekmecesi görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekmece görmek önünün açılacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında çekmece toplamak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş çekmece görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına delalettir.

Kahve falında beyaz çekmece görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir