AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekmecede kağıt para görmek

Kahve falında çekmecede kağıt para görmek

Kahve falında çekmecede kağıt para görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, hayallerinin peşinden gideceğine alamet eder.

Kahve falında çekmecede kağıt para gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi veya ailenizi ilgilendiren konular ilerleme göstermeye başlıyor.

Kahve falında çekmecede kağıt para görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında çekmecede para görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına delalet eder.

Kahve falında çekmecede para bulmak parasal anlamda rahat edeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çekmece görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına işaret eder.

Kahve falında açık çekmece görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çekmeceli dolap görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çekmece yerleştirmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine delalettir.

Kahve falında kırık çekmece görmek komşularla ters düşüleceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir