AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekmecede anahtar görmek

Kahve falında çekmecede anahtar görmek

Kahve falında çekmecede anahtar görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekmecede anahtar gördüyseniz:

  • Maddi, mental veya fiziksel içerikli konularda atacağınız adımlar takdir almanızı sağlayabilir.

Kahve falında çekmecede anahtar görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında çekmece yerleştirmek maddi varlığının çoğalacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekmece kapatmak yüzünün de yerlere düşeceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çekmecede para bulmak üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çekmecede para görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çekmece kilitlemek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına alamet eder.

Kahve falında kırık çekmece görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına alamet eder.

Kahve falında çekmece düzenlemek yeni bir ilişkiye başlanacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir