AnaSayfa / Genel / Kahve falında el göstermek

Kahve falında el göstermek

Kahve falında el göstermek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, günden güne kazancının artacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, makama ve rızka sahip olacağına inanılır.

Kahve falında el göstermek gördüyseniz:

  • Bazı olayları kendilerine göre yönlendirmeye çalışan kişilere bunu yapmamalarını söyleme çabanız nafile olabilir.

Kahve falında ellerini göstermek maddi sıkıntısı olmayacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında el göstermek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, zenginliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kimlik göstermek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hayırla yad etmeye işaret etmektedir.

Kahve falında altın göstermek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, hasret çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine yüzük göstermek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına işaret eder.

Kahve falında birine şefkat göstermek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, hayırlı bir evlat olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini göstermek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güç göstermek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir