AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini göstermek

Kahve falında ellerini göstermek

Kahve falında ellerini göstermek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, bir yere taşınmaya, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, hayata küseceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine yorulur.

Kahve falında ellerini göstermek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sıkıntı yaratabilecek girişimlerden, işlerden veya aşırı harcamalardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında el göstermek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerini göstermek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzük göstermek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında birinin dişini göstermek hoşluk içinde olacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kıçını göstermek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran göstermek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına işarettir.

Kahve falında birine yol göstermek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına alamet eder.

Kahve falında ayak göstermek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir