AnaSayfa / Genel / Kahve falında kimlik göstermek

Kahve falında kimlik göstermek

Kahve falında kimlik göstermek bir beladan kurtulacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, günahlarının affedileceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kimlik göstermek gördüyseniz:

  • Yaklaşan çok sayıda daveti, olanağı veya teklifi dikkatle değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında kimlik göstermek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına delalettir.

Kahve falında kimliğini kaybettiğini görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni kimlik almak hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kimlik çıkartmak zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine yorulur.

Kahve falında polise kimlik vermek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kimlik kartı görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kimliğini almak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, yaşamın kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kimlik yakmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir