AnaSayfa / Genel / Kahve falında güç göstermek

Kahve falında güç göstermek

Kahve falında güç göstermek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında güç göstermek gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz alanlarda gerçekçi davranarak maliyetleri kısma şansınız olabilir.

Kahve falında güç göstermek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güçsüz olmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, işindeki verimin artacağına işaret eder.

Kahve falında doğa üstü güçleri olmak işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işarettir.

Kahve falında sihirli güçlerinin olduğunu görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında güçlendiğini görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güçlerinin olduğunu görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine delalettir.

Kahve falında üstün güçlere sahip olmak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yaşamının uzun olacağına yorulur.

Kahve falında özel güçlere sahip olmak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kem gözlere geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir