AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini göstermek

Kahve falında kendini göstermek

Kahve falında kendini göstermek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, bereketli bir döneme girileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında kendini göstermek gördüyseniz:

  • Alıştığınız yerlerde veya alıştığınız kişilerle zaman geçirmeye özen göstermelisiniz.

Kahve falında el göstermek masumluğunu ispat edeceğine, işlerinin kapanacağına yorulur.

Kahve falında birine yol göstermek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına işarettir.

Kahve falında tırnak göstermek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek göstermek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında dişini göstermek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı göstermek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında kendini göstermek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine inanılır.

Kahve falında birine kıbleyi göstermek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir