AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine şefkat göstermek

Kahve falında birine şefkat göstermek

Kahve falında birine şefkat göstermek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine şefkat göstermek gördüyseniz:

  • Maddi veya işle ilgili ilişkileriniz tartışmaya açık hale geliyor.

Kahve falında birine şefkat göstermek fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında şefkat görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şefkat etmek büyük bir ortaklık yapılacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında para göstermek sevap işlemek için uğraşacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çeyizini göstermek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında namaz kılmayı göstermek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine delalet eder.

Kahve falında yol göstermek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saygı göstermek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, borçların artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir