AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın göstermek

Kahve falında altın göstermek

Kahve falında altın göstermek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, kendi işinin patronu olunacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine işarettir.

Kahve falında altın göstermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyleri açıklamaya çalışmak oldukça zor olabilir.

Kahve falında altın göstermek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında mezar yeri göstermek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işarettir.

Kahve falında ayna göstermek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında ölüye yol göstermek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yol göstermek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında el göstermek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine delalettir.

Kahve falında çeyizini göstermek evlatlarından memnun olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişini göstermek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir