AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek öpmek

Kahve falında etek öpmek

Kahve falında etek öpmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, başarılı bir kişi olacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında etek öpmek gördüyseniz:

  • İşiniz, sağlığınız veya duygusal refahınızla ilgili konular ön planda olabilir.

Kahve falında el etek öpmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına delalettir.

Kahve falında etek öpmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında etek kesmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etek kestiğini görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına alamet eder.

Kahve falında kendini etekli görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı etek almak sorunların birdenbire daha da artacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısa kot etek görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etek almak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir