Kahve falında el ayak yıkamak

Kahve falında el ayak yıkamak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında el ayak yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda daha fazla tecrübe kazanabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında el ayak yıkamak yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret eder.

Kahve falında elini ayağını yıkamak beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, önündeki engelleri aşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el ve ayak yıkamak kırılan kalbin onarılacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan suda ayak yıkamak öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına işaret eder.

Kahve falında bebek ayağı yıkamak para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin ayağını yıkamak huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağını yıkadığını görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulur.

Kahve falında denizde ayaklarını yıkamak beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, mutlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir