AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek ayağı yıkamak

Kahve falında bebek ayağı yıkamak

Kahve falında bebek ayağı yıkamak gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, edilen duaların kabul edileceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına işarettir.

Kahve falında bebek ayağı yıkamak gördüyseniz:

  • Acil karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Kahve falında bebek ayağı yıkamak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında annenin ayaklarını yıkamak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ayak yıkamak büyük üzüntüler yaşayabileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine inanılır.

Kahve falında derede ayaklarını yıkamak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, kazanç kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayaklarını yıkamak duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında birinin ayaklarını yıkamak daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ayaklarını yıkadığını görmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağını yıkamak henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir