AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında annemin yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında annemin yüksekten düştüğünü görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annemin yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Beraberinizdeki kişilerle birlikte aynı şeylere ilgi gösteriyorsunuz, bağlantılarınızda bir hayli hareketlilik gözleniyor.

Kahve falında annenin yüksekten düştüğünü görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, heveslerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annemin yüksekten düştüğünü görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, uykusuz geceler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten bebek düşürmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken uyanmak kimsenin arkasından konuşmayacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düştüğünü görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, bazı kaynakların tükeneceğine tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının yüksekten düştüğünü görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının yüksekten düştüğünü görmek arkasından iyi konuşulacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir