AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek

Kahve falında birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek

Kahve falında birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yüksek bi yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Gerçekçi bir planınız yoksa, imajınızı ilgilendiren konularda hızlı hareket etmemeli veya duruşunuza zarar verebilecek konularda dikkatli ilerlemelisiniz.

Kahve falında başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken uyanmak bol bol moral depolanacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden düşüp ölmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden düşen birini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, hastalıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir