AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten bebek düşürmek

Kahve falında yüksekten bebek düşürmek

Kahve falında yüksekten bebek düşürmek problemlerin çözüme kavuşacağına, çok güzel günler geçirileceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında yüksekten bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, aile veya meslektaşlarınızla verimli zamanlar geçirebilirsiniz.

Kahve falında yüksekten bebek düşürmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşen bebek görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğinin yüksekten düştüğünü görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında bebeği yüksekten düşürmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin yüksekten düştüğünü görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında bir bebeğin yüksekten düştüğünü görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu yüksekten düşerken görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşen birini kurtarmak kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, günah işlemekten korunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir