AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında bir başkasının yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında bir başkasının yüksekten düştüğünü görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine, ticaret ehli olacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya kıskanç kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Kahve falında yüksekten düşen birini kurtarmak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten birinin düştüğünü görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşen birini tutmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, işte başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düştüğünü görmek rızkın ve kazancın artacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yüksekten düştüğünü görmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten düşen görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, koyu muhabbette kalacağına yorulur.

Kahve falında başkalarının yüksekten düştüğünü görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir