AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında başkasının yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında başkasının yüksekten düştüğünü görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında başkasının yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Değişime direnmek sorunları körükleyebilir.

Kahve falında yüksekten düşen adam görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, zorluklarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden düşüp ölmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, keyifli günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında eşinin yüksekten düştüğünü görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binadan düştüğünü görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerden düştüğünü görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında yüksekten birinin düştüğünü görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, tatsız durumlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten düştüğünü görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir