AnaSayfa / Genel / Kahve falında eksik parmak

Kahve falında eksik parmak

Kahve falında eksik parmak çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında eksik parmak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında eksik parmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında parmaklarını eksik görmek dininden vazgeçmeyeceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında parmakları eksik görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağını eksik görmek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine inanılır.

Kahve falında abdesti eksik almak derdin sona ereceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eksik para görmek ticaretin büyüyeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eksik basamak çalışmaların bol kazanç getireceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı eksik okumak çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, terfi alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir