AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdesti eksik almak

Kahve falında abdesti eksik almak

Kahve falında abdesti eksik almak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına işaret eder.

Kahve falında abdesti eksik almak gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir kadın, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Kahve falında eksik abdest almak yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına inanılır.

Kahve falında abdesti eksik almak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Kahve falında eksik namaz kılmak çok hayırlı şeylere, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eksik diş görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namazı eksik kılmak karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eksik basamak kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ezanı eksik okumak zaaflarına kapılacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında dişi eksik görmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir