AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı eksik okumak

Kahve falında kuranı eksik okumak

Kahve falında kuranı eksik okumak çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, hem işinde başarılı olacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kuranı eksik okumak gördüyseniz:

  • yanlız sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Kahve falında kuranı eksik okumak çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ezanı eksik okumak sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında dişini eksik görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında eksik görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalet eder.

Kahve falında eksik uzuv görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eksik basamak ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında eksik para üstü almak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmakları eksik görmek hayatına bakacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir