AnaSayfa / Genel / Kahve falında eksik basamak

Kahve falında eksik basamak

Kahve falında eksik basamak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına alamet eder.

Kahve falında eksik basamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirirseniz pişman olmayacaksınız.

Kahve falında eksik basamak ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında merdiven basamakları çıkmak sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üç basamaklı sayı görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven basamağı inmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş basamak aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, zararını tamamen kapatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamakları görmek bol kazanç getireceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine yorulur.

Kahve falında merdiven basamaklarını çıkmak eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında merdiven basamaklarından çıkmak alım gücünü yitireceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir