AnaSayfa / Genel / Kahve falında eksi işareti görmek

Kahve falında eksi işareti görmek

Kahve falında eksi işareti görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında eksi işareti gördüyseniz:

  • Bazı olayları sizinle aynı yönlü görmeyen kişiler olabilir.

Kahve falında eksi işareti görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eksi elma görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüğü işaret parmağına takmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kalp işareti görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında işaret edilmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini işaret etmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında el işareti görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, işlerin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında trafik işareti görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir