AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini işaret etmek

Kahve falında birini işaret etmek

Kahve falında birini işaret etmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini işaret etmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin arkasında gizlenenleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında işaret parmağında yara görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında illuminati işareti görmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında işaret parmağa yüzük takmak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında parmakla işaret edilmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında birini işaret etmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında işaret parmağı kesmek güzel ve olumlu haberler alacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü işaret parmağına takmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında hazine işareti görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir