AnaSayfa / Genel / Kahve falında işaret edilmek

Kahve falında işaret edilmek

Kahve falında işaret edilmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, hayata daha sıkı tutunacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında işaret edilmek gördüyseniz:

  • Eyleme geçmeden önce, ne yapmak istediğinizi kafanızda tam olarak netleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında parmakla işaret edilmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işaret edilmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde işaretler görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında sus işareti yapmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine inanılır.

Kahve falında şeytan işareti görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında rabia işareti görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, zor bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işaret parmağında yara görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında işaretler görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir