AnaSayfa / Genel / Kahve falında el işareti görmek

Kahve falında el işareti görmek

Kahve falında el işareti görmek prestij kazanılacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında el işareti gördüyseniz:

  • Belli bir konu açıklığa kavuşuyor.

Kahve falında el işareti görmek hayırlı kapıların açılacağına, kalabalık günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında trafik işaretleri görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hristiyan işareti görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında işaretler görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol işaret parmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine rivayet eder.

Kahve falında işaret parmağının kanadığını görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işaret parmağı kesmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, mal ve para kazanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir