AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp işareti görmek

Kahve falında kalp işareti görmek

Kahve falında kalp işareti görmek içine büyük bir huzurun dolacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, kişinin güzel işler yapacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, dünya malına kavuşulacağına, ana baba sözü dinlemeye alamet etmektedir.

Kahve falında kalp işareti gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını algılama biçiminiz meslektaşlarınızınkinden ya da yakınlarınızınkinden farklı olabilir.

Kahve falında kalp işareti görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağın kesildiğini görmek yeni ilişkiler kurulacağına, güç ve kudret kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytan işareti görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına delalettir.

Kahve falında işaret diliyle konuşmak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sol işaret parmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlem işareti görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağı kesmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir