AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi ayran içmek

Kahve falında ekşi ayran içmek

Kahve falında ekşi ayran içmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, terfi edeceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Kahve falında ekşi ayran içmek gördüyseniz:

  • Mevcut, iş, plan veya düzenlemeleri gözden geçirmeli gereken köklü değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında ekşi ayran içmek şansın yaver gideceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ekşimiş ayran içmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına inanılır.

Kahve falında ekşi ayran görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekşimiş ayran görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında nar ekşisi içmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekşi süt içmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına işaret eder.

Kahve falında ekşi su içmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine yorulur.

Kahve falında ekşi kahve içmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir