AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi içmek

Kahve falında ekşi içmek

Kahve falında ekşi içmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ekşi içmek gördüyseniz:

  • Kendinizi fazla duygusal hissedebilirsiniz.

Kahve falında ekşi şarap içmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, her zaman neşeli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekşi çorba içmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine yorulur.

Kahve falında ekşi su içmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekşi ayran içmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ekşimiş süt içmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında ekşimiş ayran içmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına yorulur.

Kahve falında ekşi içmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında ekşi kahve içmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir