AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi çorba görmek

Kahve falında ekşi çorba görmek

Kahve falında ekşi çorba görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, iş öğreneceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ekşi çorba gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmler var, yeni aşklar söz konusu olabilir veya sizin için özel bir kişiyle özel zamanlar paylaşabilirsiniz.

Kahve falında ekşi çorba içmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Kahve falında ekşili çorba görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında ekşi çorba görmek işinde uzmanlaşacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına işarettir.

Kahve falında ekşi ot yemek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi ot görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekşi istemek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekşi su içmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekşili ekmek görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir