AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşimiş süt içmek

Kahve falında ekşimiş süt içmek

Kahve falında ekşimiş süt içmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, işinde yükseleceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına delalet eder.

Kahve falında ekşimiş süt içmek gördüyseniz:

  • Alternatiflerinizi araştırmalısınız.

Kahve falında ekşi süt içmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekşimiş süt içmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi süt görmek yağmur yağmamasına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına inanılır.

Kahve falında ekşi su içmek aydınlık bir yola çıkılacağına, aile içinde de bereketin artacağına işaret eder.

Kahve falında ekşi şarap içmek iş hayatında atılıma geçeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekşi çorba içmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekşimiş ayran içmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, sıhhat kazanacağına yorulur.

Kahve falında ekşi kahve içmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir