AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin sevgilisi olduğunu görmek

Kahve falında annemin sevgilisi olduğunu görmek

Kahve falında annemin sevgilisi olduğunu görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, güzel işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annemin sevgilisi olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi fazla meşgul eden bir konuyu ya başarıyla halledecek veya o konu hakkında çok güçlü hale geleceksiniz.

Kahve falında sevgilinin annesinin elini öpmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgili ve annesini görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgili annesi görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesini ve babasını görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinizin annesini görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin anne babasını görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, sevinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilin annesini görmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini ve annesini görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir