AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgili annesi görmek

Kahve falında sevgili annesi görmek

Kahve falında sevgili annesi görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, hayatının düzene gireceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına alamet eder.

Kahve falında sevgili annesi gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilere boyun eğmeden önce, söylenenleri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında eski sevgilinin annesi görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin annesine sarılmak ortak işlere gireceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinizin annesini görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin annesini ve babasını görmek rahat bir hayat sürüleceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesi ve babasını görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin anne babasını görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgili ve anne görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin sevgilisini görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir