AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin annesini ve babasını görmek

Kahve falında sevgilinin annesini ve babasını görmek

Kahve falında sevgilinin annesini ve babasını görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin annesini ve babasını gördüyseniz:

  • Pek yakın bir arkadaşınız olmasa da bir tanıdığınızın lüzumsuz konuşmalarla sizi meşgul etmesi olasıdır.

Kahve falında sevgilinin annesini ve babasını görmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin annesi ve babasını görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisinin annesini ve babasını görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin anne babasını görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin anne ve babasını görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin anne ve babasını görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne baba sevgili görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında anneyle baba görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir