AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilin annesini görmek

Kahve falında sevgilin annesini görmek

Kahve falında sevgilin annesini görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilin annesini gördüyseniz:

  • İlginizi çekebilecek organizasyonlara katılabilir, belli jest veya yardım arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin annesiyle konuşmak çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına delalettir.

Kahve falında anne ve sevgili görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında annemin sevgilisi olduğunu görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin annesinin elini öpmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilini ve annesini görmek saygınlığını yitireceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin annesini görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin annesinin evine gitmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgili ve annesini görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir