AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin anne babasını görmek

Kahve falında sevgilinin anne babasını görmek

Kahve falında sevgilinin anne babasını görmek borcunun çok olacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin anne babasını gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız çalışmalar daha verimli olabilir.

Kahve falında sevgilisinin annesini ve babasını görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin anne ve babasını görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına inanılır.

Kahve falında anne baba sevgili görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin anne babasını görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, her istediğini elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin annesi ve babasını görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin anne ve babasını görmek bunun da fal sahibine sorun olacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin annesini ve babasını görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında anne baba dayı görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir