AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin sesini duymak

Kahve falında annemin sesini duymak

Kahve falında annemin sesini duymak başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında annemin sesini duymak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya diyetinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında anne baba sesi duymak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, kazançtan yana kara geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında anne sesi duymak sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kafasını toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş annenin sesini duymak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anne sesini duymak ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölen annenin sesini duymak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında annemin sesini duymak huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine delalettir.

Kahve falında annenin sesini duymak şansın kaçacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin sesini duymak yaşamın belli bir düzene oturacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir