AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara böreği yediğini görmek

Kahve falında sigara böreği yediğini görmek

Kahve falında sigara böreği yediğini görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, yakında başlayacak aşk macerasına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara böreği yediğini gördüyseniz:

  • Erkekseniz karşı cins ilişkileri, kadınsanız parasal açıdan şanslı olabilirsiniz.

Kahve falında sigara böreği yediğini görmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigara böreği sardığını görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sigara böreği kızartmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına işaret eder.

Kahve falında sigara böreği görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin börek yediğini görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, uykusuz geceler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su böreği yediğini görmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında kıymalı börek yediğini görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, istediği yola çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında birine börek yedirmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir