AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak uzatmak

Kahve falında tırnak uzatmak

Kahve falında tırnak uzatmak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, rızkının azalacağına, makam edineceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında tırnak uzatmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında tırnak uzatmak geçim kaygısı duymayacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında babanın uzvunu görmek hedeflerine kavuşacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine yorulur.

Kahve falında oğlunun tenasül uzvunu görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında dil uzatmak hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin tenasül uzvunu görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerde uzanan birini görmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bacaklarını uzatmak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına delalet eder.

Kahve falında ip uzatmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir